In aceste vremuri de izolare, jocurile gratuite sunt cat se poate de binevenite, iar Epic Games Store continua sa le ofere, la fiecare sfarsit de saptamana. Astfel, pana pe 2 aprilie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC World War Z, Figment si Tormentor X Punisher.

World War Z, dezvoltat de Saber Interactive pe baza pe filmului omonim lansat de Paramount Pictures, este un shooter cooperativ in care pana la patru jucatori pot lupta impotriva hoardelor de zombies. Pe langa campaniile bazate pe poveste, World War Z include si multiplayer competitiv de tip Player vs. Player vs. Zombies.

Figment, dezvoltat si publicat de Bedtime Digital Games in 2017, este un joc ce combina actiunea, povestea si elementele de aventura cu puzzle-urile muzicale si o prezentare grafica desenata de mana.

Tormentor X Punisher este un shooter arcade top-down, realizat intr-un stil grafic retro, cu cateva mecanici de joc unice: astfel, fiecare inamic, inclusiv bosii de dimensiuni apreciabile, poate fi doborat dintr-un singur foc. Atentie insa, si personajul intruchipat de jucator sufera de pe urma aceleiasi slabiciuni.

World War Z poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 2 aprilie 2020, accesand acest link aici si apasand butonul marcat Get . Pentru jocurile Figment si Tormentor X Punisher, repetati procedura folosind link-urile aici respectiv aici Articol original World War Z, Figment, Tormentor X Punisher jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro