In plina pandemie de COVID-19, Epic Games continua sa ofere jocuri gratuite la fiecare sfarsit de saptamana. De aceasta data, pana pe 9 aprilie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC Gone Home, Hob si Drawful 2. De asemenea, pana pe 8 aprilie, tot prin intermediul Epic Games Store, puteti obtine gratuit proaspat lansatul Totally Reliable Delivery Service.

Gone Home este o aventura first person a carei actiune are loc in anul 1995, iar jucatorii sunt pusi in pielea unei tinere ce se intoarce in casa parinteasca din Oregon. Familia ei lipseste insa, casa fiind abadonata: evident, jucatorii trebuie sa exploreze, sa descopere indicii si sa descopere astfel intreaga poveste.

Actiunea din Hob are loc intr-o lume de joc pe cat de aratoasa, pe atat de periculoasa. In spatele faunei si vegetatiei de la suprafata se ascunde o misterioasa masinarie in adancurile unei planete aflate in pericol. Jucatorii sunt nevoiti sa se adapteze, sa supravietuiasca, sa-si inteleaga rolul in universul jocului, sa rezolve puzzle-uri, sa invete skill-uri si sa foloseasca natura in propriul interes.

Drawful 2 este un joc multiplayer in care iti poti descatusa talentul artistic, realizand tot felul de desene, iar ceilalti jucatori trebuie sa...