A Lovit RedlineRedline este un proiect la care am pus impreuna in 72 de glorios durere-trasarea ore pentru Scorul Spatiu de joc jam. Impinge poligoane pentru a limita in unele frumos prestate 3D fizica pe baza de curse. Exista un singur vehicul disponibile in prezent care poate fi condus in jurul valorii de 3 unic piste de curse. Vei merge impotriva 4-10 racers AI in functie de care cale esti, iar ei se vor lupta pentru locul 1.

Pentru a lega Scorul Spatiu reguli, jocul are intr-adevar un clasament la nivel mondial pentru cea mai rapida cale de ori pentru fiecare curs. Veti cursa in jurul valorii de 3 ture pe fiecare curs pentru a obtine ultima data. Cel mai rapid ori va fi actualizat live pentru toate pentru a vedea in joc. Numai partea de sus de 3 ori pentru fiecare curs sunt inregistrate si daca cineva bate pe cineva, numele lor si de timp este inlocuit cu cel nou cel mai rapid.

Vedea cat de repede puteti zdrobi in jurul diverse cursuri, alege un favorit si de a invata scurtaturi pentru a incerca si de a fi cel mai rapid. Feriti-va de a lovi alte racers si peisaj, deoarece acestea pot duce la unele reactii intarzieri in poala ori, dupa cum va puteti imagina.