Ubisoft continua sa ofere jocuri gratuite pentru a ne face sa trecem mai usor peste aceasta perioada dificila. Astfel, incepand de astazi si pana pe 17 aprilie 2020, la ora 16:00, veti putea adauga gratuit jocul Assassin sCreed II pentru PC in colectiile voastre de Uplay. Odata realizat acest pas, veti putea descarca si juca Assassin sCreed II oricand doriti.

Assassin sCreed II este probabil cel mai apreciat joc Assassin sCreed, fiind primul titlu al seriei in care jucatorii fac cunostinta cu unul dintre cei mai iubiti protagonisti Ezio Auditore da Firenze. Jucatorii il vor acompania pe tanarul erou in misiunea sa de razbunare impotriva Cavalerilor Templieri care i-au ucis familia. Pe parcursul povestii, Ezio se alatura ordinului asasinilor, oferindu-va ocazia de a explora intregi orase emblematice ale Italiei, precum Florenta si Venetia.

Pentru a adauga Assassin sCreed II in biblioteca voastra de jocuri de pe Uplay, accesati free.ubisoft.com, apasati butonul Get Free Game din dreptul logo-ului Assassin sCreed II si urmati intructiunile de pe ecran. Articol original Ubisoft ofera gratuit jocul Assassin sCreed II pentru PC, de pe site-ul go4games.ro