Dupa cum v-am prezentat deja in articolul dedicat serviciului GeForce Now, solutia de game streaming a celor de la NVIDIA avea un potential imens, oferindu-le doritorilor posibilitatea de a-si juca titlurile din propriile librarii de Steam, Uplay, Epic Games Store etc. chiar si in lipsa unui PC performant.

Din pacate, abordarea consumer friendly incercata de NVIDIA se intoarce impotriva sa, numerosi publisheri, precum Activision Blizzard, Bethesda sau 2K Games alegand sa-si retraga jocurile din cadrul acestui serviciu.

Iar lista celor care nu doresc sa-si lase jocurile disponibile prin GeForce Now tocmai s-a marit, NVIDIA anuntand ca titlurile unor companii precum Warner Bros. Interactive Entertainment (seriile de jocuri LEGO, Mortal Kombat sau Batman), Microsoft Xbox Game Studios (Halo, Gears 5, seria Ori), Codemasters (seriile DiRT, GRID, Formula 1) si Klei Entertainment (seria Guacamelee, Mark of the Ninja) vor fi, la randul lor, eliminate din oferta serviciului de streaming.

Ce de obicei, NVIDIA a anuntat ca va continua sa poarte discutii cu acesti publisheri si spera ca, pe viitor, jocurile acestora sa revina in cadrul GeForce Now.

Ubisoft si Epic Games raman cam singurele nume mari din industrie care si-au aratat sustinerea pentru GeForce Now, noi jocuri din partea acestor publisheri urmand sa fie adaugate acestui serviciu. Articol original NVIDIA GeForce Now pierde si jocurile de la Warner Bros., Codemasters si Microsoft, de pe site-ul go4games.ro