Groupul Enad Global 7 (EG7) a dezvaluit Minimal Affect, un RPG animat cu tematica comica dezvoltat de Toadman Studios, ce urmeaza sa fie lansat anul viitor pe PC si console.

Conform lui Rasmus Davidsson, directorul de creatie din spatele jocului, Minimal Affect reprezinta un omagiul nostru adus celor mai reusite RPG-uri si filme SF . Este insa suficient sa aruncati o privire la trailer-ul jocului sau la imaginile de mai jos pentru a ajunge la concluzia ca Minimal Affect a fost conceput drept o parodie la adresa seriei Mass Effect. i daca povestea si stilul artistic aduc aminte de seriile de desene animate de comedie destinata publicului matur, gameplay-ul din Minimal Affect promite sa fie cat se poate de robust, cu toate elementele la care te-ai astepta de la un action RPG third person.

Minimal Affect este dezvoltat de Toadman Studios si urmeaza sa fie publicat de Sold Out (ambele companii fac parte din grupul EG7), lansarea jocului fiind programata pentru 2021, atat pe PC, cat si pe toate consolele importante (platformele exacte urmeaza sa fie anuntate in curand). Articol original Minimal Affect. Iata cum arata jocul care parodiaza seria Mass Effect, de pe site-ul go4games.ro