THQ Nordic si studioul Black Forest Games au dezvaluit data de lansare pentru noul Destroy All Humans!. Astfel, remake-ul complet al jocului omonim realizat de Pandemic Studios si THQ pentru PlayStation 2 va fi lansat pe 28 iulie 2020, atat pe PC, cat si pe console.

Odata cu dezvaluirea datei de lansare, au fost oferite si detalii referitoare la editiile speciale ce vor fi disponibile pentru Destroy All Humans!. Astfel, pe langa variantele standard (29,99 pentru PC, respectiv 39,99 pentru console), Destroy All Humans! va beneficia de doua pachete fizice destinate colectionarilor: DNA Collectors Edition, cu include o figurina cu personajul principal si o vaca, alaturi de alte bonusuri (la un pret de 149,99 ), dar si Crypto-137 Edition, ce include o statueta de 60cm, un rucsac special si alte bonusuri (la pretul de 399 ).

Jucatorii vor avea din nou ocazia sa intre in pielea extraterestrului Crypto 137, razboinic al Imperiului Furon, pe parcursul misiunii sale de cucerire a planetei Pamant. Simpaticul protagonist va avea la dispozitie armele sale specifice, cum ar fi Zap-O-Matic, Disintegrator Ray sau Anal Probe Gun, ce vor putea fi folosite acum concomitent cu abilitatile sale speciale, cum ar fi Psychokinesis.

Jocul este refacut in totalitate de studioul Black Forest Games cu ajutorul Unreal Engine 4, pe langa imbunatatirile grafice, gameplay-ul urmand sa fie retusat, la randul sau. Spre exemplu, Crypto va fi mai agil, iar abilitatile sale de lupta aeriana vor fi imbunatatite. Iar acolo unde nici abilitatile speciale si nici armele nu fac fata, Crypto poate apela la armamentul greu cu care este echipat OZN-ul sau.

Destroy All Humans! este asteptat pe 28 iulie 2020, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Articol original Cand se lanseaza remake-ul Destroy All Humans! si cum arata editiile speciale, de pe site-ul go4games.ro