Odata cu primul trailer al jocului, Ubisoft a dezvaluit si detaliile oficiale despre viitorul Assassin sCreed Valhalla, joc programat sa apara in sezonul sarbatorilor de iarna din 2020, pe consolele Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar si pe PC (doar prin Uplay si Epic Games Store, fara Steam!) si prin intermediul serviciului de streaming Google Stadia.

Dezvoltat de echipa de la Ubisoft Montreal, responsabila si pentru Assassin sCreed IV: Black Flag si Assassin sCreed Origins, in colaborare cu studiourile Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kiev, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Filipine, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucuresti si Ubisoft Pune, Assassin sCreed Valhalla va pasi in era vikingilor, cu un mediu de joc open world ce se va intinde pana in Anglia Evului Mediu.

In Assassin sCreed Valhalla, jucatorul va intra in pielea lui Eivor, un viking ce va putea fi personalizat in detaliu, de la trasaturile fetei, par, barba, tatuaje si pana la posibilitatea de a alege daca personajul principal va fi barbat sau femeie. Campania din Valhalla va include si elemente noi, precum raiduri, dezvoltarea localitatii de bastina a lui Eivor, acumularea de putere si influenta in randul triburilor nordice etc.

De altfel, gestiunea satucului din care provine clanul lui Eivor va juca un rol deosebit de important, foarte multe dintre povestile din joc pornind si sfarsindu-se in aceasta asezare. De asemenea, aliantele politice, deznodamantul luptelor sau deciziile luate in dialoguri pot influenta lumea din Assassin sCreed Valhalla si pot afecta viitorul lui Eivor si al clanului sau.

In incercarea de a-si salva clanul, Eivor va conduce razboinicii vikingi peste Marea Nordului, pana pe malurile Angliei, unde va avea de infruntat regatele dezbinate ale Albionului. Sistemul de lupta a fost imbunatatit, fiind introdusa posibilitatea de a manui cate o arma in fiecare mana, dar si o...