In ultima vreme, in ciuda tehnologiei foarte promitatoare si a startului entuziasmant, serviciul de game streaming GeForce Now de la NVIDIA a avut parte numai de vesti proaste. Rand pe rand, publisheri precum Activision, Blizzard Entertainment, Bethesda, Capcom, 2K Games sau Microsoft si-au retras jocurile din cadrul acestui serviciu, diminuandu-i valoarea.

Din fericire, incepe sa se concretizeze promisiunea celor de la NVIDIA de a purta discutii cu publisherii in incercarea de a rezolva aceste probleme si de a adauga, treptat, noi jocuri in oferta GeForce Now.

Astfel, doar in decursul acestei saptamani, nu mai putin de 19 jocuri noi au fost adaugate in catalogul GeForce Now: Population Zero Age of Conan: Unchained Blood Bowl: Legendary Edition Cube World Darksiders II Door Kickers: Action Squad EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair Genesis Alpha One Deluxe Edition Hitman: Blood Money Kings Bounty: Warriors of the North Sacred 2 Gold Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition STEINS;GATE Styx: Shards of Darkness The Guild II: Renaissance This Is the Police 2 WORMS Armageddon WRC 7 FIA World Rally Championship X3: Terran ConflictDintre acestea merita mentionate Population Zero, de la Enplex Games, disponibil prin GeForce Now concomitent cu lansarea jocului prin intermediul Steam, dar si Door Kickers: Action Squad, un joc realizat in Romania de echipa de la KillHouse Games.

Dintre numele mari ale industriei, Epic Games, Ubisoft si CD Projekt si-au aratat sustinerea fata de GeForce Now, RPG-ul first person Cyberpunk 2077 urmand sa fie disponibil si prin intermediul serviciului de game streaming de la NVIDIA chiar din ziua lansarii sale, 17 septembrie 2020. Articol original Nu mai putin de 19 jocuri au fost adaugate serviciului NVIDIA GeForce Now, inclusiv un titlu made in Romania , de pe site-ul go4games.ro