In cadrul show-ului Inside Xbox difuzat de Microsoft ieri seara, Ubisoft a prezentat primul trailer cu secvente de gameplay (mai degraba capturi in-engine) din Assassin sCreed Valhalla.

De asemenea, au fost dezvaluite cateva dintre imbunatatirile de care Assassin sCreed Valhalla va beneficia atunci cand va rula pe o consola de noua generatie, precum Xbox Series X (sau PlayStation 5). Evident, aceasta versiune next-gen a jocului va beneficia de grafica mai buna, cu detalii mai ridicate, dar si de timpi de incarcare mult mai rapizi, gratie stocarii de tip SSD folosite de aceste console noi.

Nu in ultimul rand, Assassin sCreed Valhalla va beneficia de tehnologia Smart Delivery pentru consolele Xbox, ceea ce va permite viitorilor clienti sa aiba acces atat la editia pentru Xbox One, cat si la varianta next-gen pentru Xbox Series X, prin intermediul unei singure achizitii a jocului.

Dezvoltat de echipa de la Ubisoft Montreal, responsabila si pentru Assassin sCreed IV: Black Flag si Assassin sCreed Origins, in colaborare cu studiourile Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kiev, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Filipine, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucuresti si Ubisoft Pune, Assassin sCreed Valhalla va pasi in era vikingilor, cu un mediu de joc open world ce se va intinde pana in Anglia Evului Mediu.

In Assassin sCreed Valhalla, jucatorul va intra in...