Sony Interactive Entertainment a anuntat ca, in cursul acestei saptamani, vom avea parte de un nou episod al show-ului State of Play. Conceput pentru a gazdui anunturi si dezvaluiri noi legate de jocurile pentru consolele PlayStation, State of Play va gazdui, de aceasta data, o prezentare extinsa a jocului Ghost of Tsushima de la studioul Sucker Punch.

In cadrul acestui nou episod State of Play, vom avea parte de o demonstratie extinsa de gameplay, de aproximativ 18 minute, ce va include atat explorare, cat si lupte, dar si multe altele. Episodul State of Play dedicat in intregime jocului Ghost of Tsushima urmeaza sa fie difuzat maine, 14 mai, cu incepere de la 23:00 (ora Romaniei) si va putea fi vizionat chiar aici, pe Go4games.

In timp ce Microsoft a prezentat deja o prima selectie de jocuri ce urmeaza sa fie lansate pentru Xbox Series X, Sony prefera in continuare sa pastreze linistea in privinta generatiei urmatoare de console: noul episod State of Play se va concentra doar pe Ghost of Tsushima si nu va include informatii referitoare la PlayStation 5.

Ghost of Tsushima este un titlu open world a carui actiune urmeaza sa se desfasoare in Japonia feudala a anului 1274, atunci cand armata mongola a atacat insula Tsushima. Jucatorii vor avea ocazia de a intra in pielea lui Jin Sakai, unui samurai ce va lupta impotriva invadatorilor mongoli.

Ghost of Tsushima va fi lansat pe 17 iulie 2020, in exclusivitate pentru consolele PlayStation 4. Articol original State of Play revine cu un episod dedicat jocului Ghost of Tsushima. Cand il vom putea urmari, de pe site-ul go4games.ro