Prin intermediul unui anunt destul de sec , acompaniat doar de un scurt teaser video, 2K Games a dezvaluit Mafia Trilogy pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Este vorba despre un pachet ce va include toate cele trei jocuri ale seriei Mafia, despre care publisher-ul a promis ca va oferi mai multe detalii saptamana viitoare, pe 19 mai 2020.

Din fericire, magazinul digital al celor de la Microsoft a dezvaluit multe dintre aceste informatii inainte de termen: am putut afla ca Mafia Trilogy va include, pe langa mult mai recentul Mafia III, versiuni Definitive Edition ale primelor doua jocuri ale seriei.

Astfel, Mafia: Definitive Edition va fi un remake complet al titlului lansat de Illusion Softworks in 2002, ce promite sa recreeze perfect atmosfera tipica anilor 30 intr-o prezentare grafica moderna. Mai mult, acest remake va extinde povestea din jocul original, alaturi de coloana sonora, iar gameplay-ul urmeaza sa fie, la randul sau, adus la zi.

Mafia II: Definitive Edition, in schimb, va fi o versiune remasterizata a jocului lansat in 2010 de rebotezatul studio 2K Czech, impreuna cu toate pachetele sale DLC. Evident, pe langa imbunatatirile grafice, vom avea parte de aceeasi poveste din anii 40 si 50, in care Vito Scaletta incearca sa devina conducatorul mafiei din Empire Bay, New York.

In timp ce 2K Games nu a comunicat inca niciun fel de data de aparitiei pentru jocurile ce vor fi incluse in Mafia Trilogy, listarile de pe magazinul celor de la Microsoft indicau ca Mafia II: Definitive Edition ar urma sa fie lansat chiar pe 19 mai 2020, in timp ce remake-ul Mafia: Definitive Edition ar fi programat pentru 28 august 2020. Articol original Mafia Trilogy include remake-ul complet al primului joc Mafia si remasterizarea lui Mafia II, de pe site-ul go4games.ro