Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Mortal Kombat 11: Aftermath, dezvaluind astfel miscarile speciale si fatalitatile celor trei luptatori noi din acest expansion: Fujin, Sheeva si Robocop.

Aftermath promite sa nu fie doar o simpla colectie de personaje noi, expansion-ul fiind conceput drept o continuare a povestii din Mortal Kombat 11. In cadrul acesteia, isi vor face aparitia si alti luptatori clasici din seria Mortal Kombat (actorul Cary-Hiroyuki Tagawa revine in rolul lui Shang Tsung).

Pe langa noile capitole din poveste si cele trei personaje suplimentare, Aftermath va aduce si trei noi pachete de skin-uri suplimentare pentru luptatorii deja existenti, insa acestea isi vor face aparitia treptat, dupa lansarea acestui expansion.

Odata cu expansion-ul Aftermath, posesorii lui Mortal Kombat 11 vor primi si un update gratuit, ce va adauga jocului o serie de noutati: stagii din titluri mai vechi ale seriei, precum The Dead Pool sau Soul Chamber, posibilitatea de a executa fatalitati specifice acestor stagii (cum ar fi aruncarea oponentul in acid), precum si Friendship-urile caracteristice jocurilor Mortal Kombat din anii 90.

Mortal Kombat 11: Aftermath va fi lansat pe 26 mai 2020, in format digital, pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC si Google Stadia. Aftermath va putea fi achizitionat in trei variante: drept expansion pentru Mortal Kombat 11, la un pret echivalent cu 39,99$ / 34,99 , la pachet cu tot continutul din Kombat Pass, la un pret echivalent cu 49,99$ / 39,99 , sau ca parte a unei colectii complete Mortal Kombat 11, ce va contine jocul de baza, Kombat Pass si noul expansion, la un pret echivalent cu 59,99$ / 49,99 . Articol original Cum vor arata noile fatalitati din Mortal Kombat 11: Aftermath, de pe site-ul go4games.ro