Pandemia de COVID-19 si, implicit, perioada de izolare la care am fost supusi nu au avut doar urmari negative. Spre exemplu, nivelul de poluare a scazut considerabil pe intregul glob pamantesc. De asemenea, ca gameri, am avut mult de castigat, foarte multe jocuri fiind oferite in mod gratuit in acest interval de carantina.

Spre exemplu, Epic Games Store si-a continuat initiativa de a oferi unul sau mai multe jocuri gratuite in fiecare saptamana, chiar acum extrem de popularul Grand Theft Auto V fiind disponibil gratis prin intermediul acestei platforme. Odata revendicat un astfel de joc oferit de Epic Games Store, acesta va ramane permanent in biblioteca dvs. de titluri si va putea fi descarcat si jucat oricand doriti. Incepand de maine seara, Epic Games Store va oferi un nou astfel de joc gratuit.

De asemenea, numerosi publisheri si-au intors privirile catre gamerii izolati in aceasta perioada, oferind o serie de jocuri in mod gratuit. Un exemplu actual ar fi al celor de la Ubisoft, care prin intermediul platformei Uplay, au oferit constant jocuri gratuite pe parcursul ultimelor doua luni. Chiar si acum, accesand free.ubisoft.com, puteti descarca gratuit tururile educationale bazate pe Assassin sCreed Origins si Assassin sCreed Odyssey, precum si alte titluri ale publisherului.

O alta oferta gratuita, valabila in continuare, este cea oferita de Warner Bros. Interactive Entertainment si studioul TT Games: jocul LEGO The NINJAGO Movie Video Game poate fi descarcat gratuit atat pe PC, prin Steam, cat si pentru PlayStation 4 si Xbox One. Astfel de cadouri au mai fost oferite si de Bandai Namco Entertainment, cu...