Intr-o vorbire despre rugaciune, fratele Marini spunea: In rugaciune, trebuie sa ne deschidem larg inima inain tea Domnului si sa ne-o varsam inaintea Lui, ru gandu-ne prin Duhul. Duhul Sfant este Acela Care ne face legatura cu Dumnezeu. Tot El este Acela Care ne mentine in stare de legatura cu Dumnezeu tot timpul cand ne rugam. In []Intr-o vorbire despre rugaciune, fratele Marini spunea:In rugaciune, trebuie sa ne deschidem larg inima inain tea Domnului si sa ne-o varsam inaintea Lui, ru gandu-ne prin Duhul. Duhul Sfant este Acela Care ne face legatura cu Dumnezeu. Tot El este Acela Care ne mentine in stare de legatura cu Dumnezeu tot timpul cand ne rugam.

In rugaciune, sa-I spunem Domnului toate nevoile noastre, toate ingrijorarile noastre si toate apasarile noastre.

De Dumnezeu ne putem apropia numai prin Domnul Iisus Hristos si prin Duhul Sau cel Sfant, pentru ca: In nimeni altul nu este mantuire; caci nu este sub cer un alt nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti (Fapte 4, 12).

El, Domnul Iisus Hristos, Scumpul nostru Mantuitor, a fost randuit de Tatal pentru aceasta.

A te ruga inseamna a tine sufletul mereu deschis ina intea Domnului, pentru a putea fi umplut de har, de bine cuvantare si de putere de la El.

A te ruga inseamna a intra intr-o asa unire cu Dumne zeu, incat puterea Lui, ca un curent electric, sa poata ajunge pana la noi, fara pierdere si fara intrerupere.

A te ruga inseamna a astepta totul de la...