Persoane fizice (3,5%) Redirectionarea impozitului din salarii sau pensii Alte venituri (3,5%) Redirectionarea impozitului prin declaratia unica 212 Firme (20%) Redirectionarea impozitului platit pe venit sau profit Indiferent daca platiti impozit pe venit sau pe profit, trimestrial sau anual. Platitori de TVA sau nu, cu angajati sau fara, spre deosebire de persoanele []Persoane fizice (3,5%) Redirectionarea impozitului din salarii sau pensiiAlte venituri (3,5%) Redirectionarea impozitului prin declaratia unica 212Firme (20%) Redirectionarea impozitului platit pe venit sau profitIndiferent daca platiti impozit pe venit sau pe profit, trimestrial sau anual. Platitori de TVA sau nu, cu angajati sau fara, spre deosebire de persoanele fizice, firmele pot vira direct pana la 20% din impozitul platito parte din impozitul pe venit/profit poate fi trimisa direct Asociatiei. Fara sa mai ajunga la Stat, fara formulare!Incepem cu multe multumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirectioneaza din impozitul pe venit catre asociatia misionara Oastea Domnului . Orice contribuabil poate dispune directionarea a 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala asociatie, fundatie etc. doreste (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, in acest fel, dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie. Ea este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

Daca doriti sa sprijiniti activitatea Asociatiei misionare Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane prin redirectionarea a 3,5% sau a 20 % din acest impozit platit statului pentru salariul, venitul sau profitul din anul 2023, urmati in ordine pasii de mai jos, pana la data de 25 Mai 2024.1: Descarca de aici FORMULARUL 230 precompletat daca ai avut venituri din salarii/pensii, din activitati independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuala si cedarea folosintei bunurilor,daca pentru acestea din urma nu ai obligatia sa depui Declaratia Unica.

Pentru venituri obtinute din alte surse, pe langa salariu vezi aici: Declaratia unica 2024 PDF-ul inteligent direct din site-ul ANAF 2: Completati cu atentie Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, dintre care unul ramane la dvs. cu numarul de inregistrare primit la depunere de la Administratia Finantelor Publice.

Descarcati formularul potrivit*, precompletat** cu datele:Denumire entitate non-profit: Asociatia misionara Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane Cod de identificare fiscala: 4238430 Cont bancar IBAN: RO69 RNCB 0227 0360 5259 0004 BCR Sibiu*Completati cu datele personale numai unul din aceste formulare, in functie de situatia in care va...