O, dac-as fi un inger in cel mai alb vesmant cu mii si mii de mii de imnuri Iisuse, s Te cant, cu harfele iubirii prin mii de psalmi ceresti Te-as l uda Iisuse, ce Bun si Mare esti. Si dac-as fi un soare pe cerul nesfarsit cu mii si mii de raze Te-as l uda []O, dac-as fi un inger in cel mai alb vesmantcu mii si mii de mii de imnuri Iisuse, s Te cant, cu harfele iubirii prin mii de psalmi cerestiTe-as l uda Iisuse, ce Bun si Mare esti.

Si dac-as fi un soare pe cerul nesfarsitcu mii si mii de raze Te-as l uda smeritprin toat -a mea lumin ce Tu mi-o d ruiestiTe-as l uda Iisuse, ce Bun si Mare esti.

Ori dac-as fi o harf de aur minunatcu mii si mii de imnuri Te-as l uda curatsi-n sunetul mai dulce cu ml dieri cerestiTe-as l uda Iisuse, ce Bun si Mare esti.

O inim infrant , de-ar fi s am mereuTe-as pream ri pe Tine, Iisuse, Dumnezeusi Pretul Jertfei Tale l-as in lta smerit,Te-as l uda Iisuse, ce dulce ne-ai iubitO, f -m Scump Iisuse, un suflet credincioscu-o viat mai predat si-un umblet mai frumoscu inima o harf de melodii cerestis Te sl vesc Iisuse, ce Bun si Mare estide Traian Dorz