In serile din luna martie 1929, s-a vazut pe cer o asa numita conjunctie de planete. Luceafarul de seara (Planeta Venus) a avut o stralucire mai mare ca altadata, iar nu departe de el a stralucit un alt luceafar (Planeta Jupiter). Acest fenomen ceresc este numit de astronomi conjunctie de planete, adica intalnire, apropiere de planete. []In serile din luna martie 1929, s-a vazut pe cer o asa numita conjunctie de planete. Luceafarul de seara (Planeta Venus) a avut o stralucire mai mare ca altadata, iar nu departe de el a stralucit un alt luceafar (Planeta Jupiter).

Acest fenomen ceresc este numit de astronomi conjunctie de planete, adica intalnire, apropiere de planete.

Astronomii spun ca si steaua din timpul nasterii Mantuitorului ar fi fost o astfel de conjunctie de stele, ar fi fost conjunctia celor doua planete, Venus si Jupiter, care s-au vazut stralucind in serile din martie. Aceste doua stele s-ar fi apropiat atunci atat de mult una de alta, incat lumina lor s-a contopit, dand nastere la o stea extraordinar de luminoasa. Lumina ei se vedea si ziua. Aceasta stea ar fi calauzit pe cei trei magi.

Unii astronomi spun ca conjunctia celor doua planete e un fenomen ceresc ce se iveste tot la mai multi ani. Prostimea vede o anumita legatura intre aceste conjunctii si intamplarile din lume.

Noi insa zicem ca si...