SLAVIT SA FIE DOMNUL ! Cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte CALINIC Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, SAMBATA 06 Iulie 2024 si DUMINICA 07 Iulie 2024 la Asezamantul Sfantul Meletie din Manicesti, judetul Arges, se va desfasura un program duhovnicesc la care vor participa crestinii ortodocsi misionari din Biserica Ortodoxa Romana, avand exprimarea misiunii lor sub []SLAVIT SA FIE DOMNUL !Cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte CALINIC Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, SAMBATA 06 Iulie 2024 si DUMINICA 07 Iulie 2024 la Asezamantul Sfantul Meletie din Manicesti, judetul Arges, se va desfasura un program duhovnicesc la care vor participa crestinii ortodocsi misionari din Biserica Ortodoxa Romana, avand exprimarea misiunii lor sub denumirea de Oastea Domnului.

Programul de ADUNARE A OASTEI DOMNULUI va include :SAMBATA 06 Iulie 2024 incepand cu ora 16.00 Vecernia si Acatistul Pogorarii Duhului Sfant.

In continuarea slujbei de Vecernie, se vor derula CONVORBIRI DUHOVNICESTI, cantari si chemari la schimbarea vietii in Hristos si in Biserica Neamului Romanesc si Ortodox.

DUMINICA 07 Iulie 2024 incepand cu ora 08.30 se va oficia Sfanta si dumnezeiasca...