Draga cititorule! Poate ca ti-a placut a ceasta carte. Pe unele locuri, poate te-ai infiorat citind o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea si cu fiorul inca nu te poti mantui. Diavolul nu se teme de placerea ta. De ce? Pentru ca stie ca placerea ta si fiorul tau cel sufletesc e numai ceva []Draga cititorule! Poate ca ti-a placut a ceasta carte. Pe unele locuri, poate te-ai infiorat citind o. Dar ma grabesc sa-ti spun ca numai cu placerea si cu fiorul inca nu te poti mantui.

Diavolul nu se teme de placerea ta. De ce? Pentru ca stie ca placerea ta si fiorul tau cel sufletesc e numai ceva trecator. Ai tresarit o clipa si pe urma iar ai adormit in patimi si pacate.

Diavolul se sperie numai cand placerea ta trece intr o hotarare contra pacatelor. Diavolul se cutremura numai cand placerea se schimba intr-un cutremur sufletesc in tr o schimbare din temelie a vietii tale intr-o rupere cu lumea si cu pacatele.

Diavolul se cutremura si fuge ingrozit cand placerea sufleteasca il ingenuncheaza pe om la picioarele Crucii si cand acesta isi preda viata Domnului, ca sa inceapa o viata noua cu El.

Diavolul se sperie numai atunci cand iti pui hotarare sa o rupi cu viata si cu trecutul tau cel pacatos Cand Il primesti pe Domnul de Imparat, Stapan si Carmuitor peste viata si inima ta si incepi cu El o viata de lupta si de...