In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Preacucernici Parinti, Iubiti frati si iubite surori, Slavit sa fie Domnul! Ii multumim ca a randuit ca si in acest an sa ne putem intalni aici si sa-L laudam. Unde? In Biserica Lui biruitoare. Pentru ca aici, in Biserica, biruim. i daca reusim sa []In numele Tatalui si al Fiului si alSfantului Duh. Amin.

Preacucernici Parinti,Iubiti frati si iubite surori,Slavit sa fie Domnul!Ii multumim ca a randuit ca si in acest an sa ne putem intalni aici si sa-L laudam.

Unde? In Biserica Lui biruitoare. Pentru ca aici, in Biserica, biruim. i daca reusim sa facem si inima noastra o Biserica, si casa noastra o Biserica, si locul nostru de munca o Biserica, atunci biruinta este a lui Iisus Hristos. Traim intr-o epoca controversata, valurile lumii sunt puternice, dar noi suntem in corabia mantuirii si, sub catargul Sfintei Cruci, mergem inainte, stiind ca suntem ai lui Iisus Hristos, ai Maicii Preacurate, ai tuturor Sfintilor si ai Bisericii noastre bune si strabune.

A randuit Dumnezeu ca si anul acesta sa ne putem intalni, sa ne putem uni inimile, gandurile si simtamintele pentru ca sa continuam anul acesta cu biruinta. Nu ne intereseaza ce se intampla in treburile lumii; lumea isi vede de ale ei, noi ne vedem de ale noastre: de Iisus Hristos, de mantuirea sufletului si de Biserica noastra.

Ii multumim Lui ca ne-a strans aici in aceleasi sentimente curate. Chiar daca sunt unele mici deosebiri, toate, in Iisus Hristos, daca este dupa voia Lui, vor deveni un singur cuvant, o singura melodie, spre slava lui Dumnezeu si spre mantuirea noastra, a tuturor acelora care credem in El si in Biserica Lui.

Nu e putin lucru ca am lasat toate treburile noastre si am venit aici. Dumnezeu ne-a adunat pentru ca sa ne invete. Sa ne lasam invatati de Cuvantul lui Dumnezeu, care pleaca de aici, din usa sfintelor altare. Sa iubim cu toata inima pe pastorii nostri si sa-i urmam. Sa le ascultam glasul, pentru ca nu...