13. Chiar prin aceste randuri, Hristos Se intoarce din nou si spre tine si cu o noua dovada de iubire te cheama sa te trezesti si sa te intorci la El, primind cu graba, prin credinta in El, mantuirea ta si viata vesnica (Fapte 26, 18). Vei mai zabovi oare si acum? 14. E poate []13. Chiar prin aceste randuri, Hristos Se intoarce din nou si spre tinesi cu o noua dovada de iubire te cheama sa te trezesti si sa te intorci la El, primind cu graba, prin credinta in El, mantuirea ta si viata vesnica (Fapte 26, 18).

Vei mai zabovi oare si acum?14. E poate ultima Lui intoarcere la tine. i este poate ultima Lui chemare pentru tine.

Nu-L respinge pe Domnul tau, pe Mantuitorul tau, si nu cauta sa ridici si tu alta piatra contra Lui sau contra alor Lui.

Fiindca dupa ce pleaca El nu-ti mai vin decat moar-tea si satana.15. Ridica o singura piatra: piatra cea mai mare din lume, adica piatra necredintei de peste intrarea inimii tale. i lasa-L pe Domnul Iisus sa intre in inima ta si in viata ta cu mantuirea si cu lumina Lui.

Caci ziua intrarii acesteia a Domnului in inima ta si in casa ta va fi cea mai fericita zi pentru tine si pentru ai tai, pe vecii vecilor.16. Cat de scurta este totusi o zi! i cat de masurate sunt marginile ei si ceasurile pe care le are ea!Priveste ceasul si asculta bataile lui, ca sa vezi ce neinduplecat si nemaiintors iti trece cu ele fiecare minut si fiecare an din viata ta si din...