Pe tot locul, in sfinte adunari si rugaciuni In cartea [despre] Duhul Sfant, la pa gina 48, am scris: Vom spune cu apas: Oastea Domnului a rasarit pe urma su flarii Duhului Sfant. Este un vant de la miazazi si rasarit care a suflat peste hotarele tarii noastre. Noi suntem oasele si mortii de la Ezechil, [] Pe tot locul, in sfinte adunari si rugaciuniIn cartea [despre] Duhul Sfant, la pa gina 48, am scris: Vom spune cu apas: Oastea Domnului a rasarit pe urma su flarii Duhului Sfant. Este un vant de la miazazi si rasarit care a suflat peste hotarele tarii noastre.

Noi suntem oasele si mortii de la Ezechil, care zaceam prin vaile acestei lumi (Ezec 37, 10). Toti eram ca niste morti ce traiam (Apo c 3, 1). Toti eram niste oase goale si uscate de orice viata. Bi necuvantata sa fie clipa cand vantul cel ceresc a inceput sa sufle peste noi si hotarele vietii noastre. El ne-a trezit. El ne-a pus in picioare El ne-a dat o viata noua.

In miscarea cu Oastea Dom nului nu are nimenea nici un merit. Tot meritul este al suflarii Duhului Sfant. Oastea Domnului a iesit din suflarea Duhului Sfant si va trai numai pana cand va sta sub acea sta suflare si va fi alimentata de aceasta suflare. Eu n-am nici un merit in aceasta miscare. Doar atat ca pe mine vantul cel ceresc m-a trezit mai devreme [cu] un ceas, doua. i trezindu-ma, am inceput sa strig: Duhule Sfinte, vino din cele patru vanturi si sufla asupra acestor morti, ca sa invie Oase uscate, ascultati cuvantul Domnului Suflete pierdute treziti-va la o viata noua! .

Noi, ostasii Domnului, am...