Nascut in Valea Arinilor, in satul fratelui David Ioan Balauta, cu 82 de ani in urma, fratele Vasile Ciobanu si-a incheiat alergarea prin valea umbrei mortii in data de 11 iunie 2020. Intors la Domnul din tinerete, a umblat dupa aceea in toata viata pe calea mantuirii pe care Oastea Domnului i-a oferit-o si in []Nascut in Valea Arinilor, in satul fratelui David Ioan Balauta, cu 82 de ani in urma, fratele Vasile Ciobanu si-a incheiat alergarea prin valea umbrei mortii in data de 11 iunie 2020. Intors la Domnul din tinerete, a umblat dupa aceea in toata viata pe calea mantuirii pe care Oastea Domnului i-a oferit-o si in care si-a aflat placerea vietii duhovnicesti. Casatorit cu sora Viorica, Dumnezeu le-a daruit doisprezece copii si anii caruntetii le-au fost la amandoi incununati cu bucuria vederii a patruzeci de nepoti si stranepoti ca implinire a binecuvantarilor nuntii.

De doi ani, o boala necrutatoare i s-a strecurat in trup, un cuptor incins curatindu-l pana cand Dumnezeu, in ziua cand Biserica cinstea pe Sfintii Apostoli Bartolomeu si Barnaba dimpreuna cu Sfantul Ierarh Luca, Arhiepiscopul Crimeii, a binevoit sa-l investeasca cu haina nemuririi, chemandu-l la Sine pentru a-l aseza si pe el in locasurile ceresti.

Vineri si sambata seara, de la ora 19.00 slujba stalpilor dupa care adunarea de priveghi.

Duminica, 14 iunie, in ziua cinstirii tuturor sfintilor, la ora 13:00, va fi inmormantarea.

Dumnezeu sa-l ierte si cu toti sfintii sa-l odihneasca pe fratele Vasile!Vesnica lui pomenire!Familia si Adunarea Oastei Domnului din Laloaia