Voi sa nu va temeti. Nici sa va lepadati de Domnul si de Lucrarea Lui, care de la inceput a fost randuita la suferinte si la necazuri, precum a fost si Domnul nostru in lumea aceasta. Sa stiti ca Domnul, Care a fost cu mine, va fi si cu voi. Acela care ne-a dat noua []Voi sa nu va temeti. Nici sa va lepadati de Domnul si de Lucrarea Lui, care de la inceput a fost randuita la suferinte si la necazuri, precum a fost si Domnul nostru in lumea aceasta.

Sa stiti ca Domnul, Care a fost cu mine, va fi si cu voi. Acela care ne-a dat noua pana acum atatea bucurii si biruinte in necazuri va va da si voua, mai departe, biruinta. Caci El este Acelasi si El vesnic este Biruitor.

Aduceti-va aminte de tot ce v-am spus si v-am scris: cu ochii tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre, la Iisus Biruitorul. Cu El fiti siguri ca Lucrarea Oastei Lui va birui. Chiar daca noi va trebui sa cadem rand pe randSa muriti crezand in biruinta lui Hristos, asa cum sunt gata si cum am fost gata si eu totdeauna sa mor crezand in El! Parintele Iosif Trifa