In ziua de astazi, au tot mai multa cautare, din pacate, mijloacele de omorare a timpului, in dauna mijloacelor de invingere a timpului. A omori timpul! A invinge timpul! Sex + alcool + distractie = timp omorat! Credinta + rugaciune + smerenie = timp invins! Cine traieste astazi Credinta, Crucea, Adevarul, acela a ajuns sa []In ziua de astazi, au tot mai multa cautare, din pacate, mijloacele de omorare a timpului, in dauna mijloacelor de invingere a timpului.

A omori timpul! A invinge timpul!Sex + alcool + distractie = timp omorat!Credinta + rugaciune + smerenie = timp invins!Cine traieste astazi Credinta, Crucea, Adevarul, acela a ajuns sa fie privit ca un exemplar de om rar, pe cale de disparitie: Ce mai vrea si asta sa demonstreze? Nu bea, nu fumeaza, nu merge la distractii Pentru ce mai traieste?Timpul poate fi invins sau poate fi pierdut! Intr-o lume in care exista doar AICI si ACUM, iar ATUNCI si ACOLO sunt termeni necunoscuti, timpul nu poate fi decat pierdut.

Intr-o lume in care banul face legea, iar el, banul, nu este folosit decat pentru satisfacerea poftelor trupesti, nu se poate vorbi de timp invins.

E usor, e chiar placut sa te lasi ispitit sa cazi...