Incepem cu multe multumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirectioneaza din impozitul pe venit catre asociatia misionara Oastea Domnului Orice contribuabil poate dispune directionarea a 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala asociatie, fundatie etc. doreste (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, in []Incepem cu multe multumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirectioneaza din impozitul pe venit catre asociatia misionara Oastea Domnului Orice contribuabil poate dispune directionarea a 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala asociatie, fundatie etc. doreste (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, in acest fel, dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie. Ea este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

Daca doriti sa sprijiniti activitatea Asociatiei misionare Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane prin redirectionarea a 3,5% din acest impozit platit statului pentru salariul din anul 2021, urmati in ordine pasii de mai jos, pana la data de 25 Mai 2022.1: Descarcati si tipariti formularul Pentru venituri obtinute exclusiv din salariu sau din pensiePentru venituri obtinute din alte surse, pe langa salariu2: Completati cu atentie Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, dintre care unul ramane la dvs. cu numarul de inregistrare primit la depunere de la Administratia Finantelor Publice.

Descarcati formularul potrivit*, precompletat** cu datele:Denumire entitate non-profit: Asociatia misionara Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane Cod de identificare fiscala: 4238430 Cont bancar IBAN: RO69 RNCB 0227 0360 5259 0004 BCR Sibiu*Completati cu datele personale numai unul din aceste formulare, in functie de situatia in care va aflati.**Anul precompletat in formular este 2021, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar incheiat 2021.

Pentru venituri obtinute exclusiv din salariuCompletati cu datele de identificare (pct. I), tipul de venit (pct. II) in functie de categoria de venit, selectati cota 3,5% si semnatura. Restul rubricilor nu trebuiesc completate (se completeaza doar daca este cazul). 3: Depuneti formularulLegea va permite depunerea formularului prin mai multe metode:Direct la registratura organului fiscalPrin Posta Romana, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu*Prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii (informatii suplimentare AICI , declaratia 230 AICI , respectiv declaratia 200 AICI)Depunerea formularului se poate face si...