Tot sunt buni si spinii la ceva! Ei sunt un adapost pentru pasarelele cele mici si slabe. Spinii sunt plini de cuiburi. Aici isi afla adapost si scapare pasarelele cele mici si slabe. Spinii le sunt o aparare. Pasarile cele rapitoare nu pot strabate la cuibusorul lor. i, prin ciripitul lor, micile pasarele parca dau []Tot sunt buni si spinii la ceva! Ei sunt un adapost pentru pasarelele cele mici si slabe. Spinii sunt plini de cuiburi. Aici isi afla adapost si scapare pasarelele cele mici si slabe. Spinii le sunt o aparare. Pasarile cele rapitoare nu pot strabate la cuibusorul lor. i, prin ciripitul lor, micile pasarele parca dau slava lui Dumnezeu pentru acest adapost, pentru acesti spini.

Spinii incercarilor ne sunt o aparare, un adapost, o binecuvantare. Prin ei ne apara Domnul de pasarile iadului; de ispite si pacate.

Din mijlocul spinilor , din mijlocul necazurilor si al incercarilor, iese rugaciunea cea tare si dulce. Din impunsatura spinilor a picurat sangele Domnului. Din spinii suferintelor si ai incercarilor picura lacrima cea calda si rugaciunea cea fierbinte.

Parintele Iosif Trifa, din Cautati la pasarile cerului!