Blat: Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul, apoi adaugam galbenusurile si continuam sa mixam. Adaugam amoniacul si faina si la final albusurile batute spuma tare. Impartim compozitia in doua parti egale si coacem doua foi. Tapetam cu hartie d ecopt o tava cu dimensiunile de 38/38, turnam jumatete din compozitie, uniformizam si dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si apoi scoatem hartia de copt.

La fel procedam si cu compozitia ramasa.obtinem doua foi.

Crema: Intr-un castron punem continutul plicurilor de crema cu lamaie,adaugam zaharul farin,samantana pentru frisca si laptele, omogenizam si apoi mixam bine pana obtinem o crema ferma. Impartim crema in doua boluri, intr-unul mai mult de jumatate din crema. In restul de crema ramasa adaugam biscuitii sfaramati, ii sfaramam cu ajutorul sucutorului, nu trebuiesc sfaramati prea marunt.

Asamblare: In tava in care am copt foile,punem folie alimentara,asezam prima foaie, peste care intindem crema de lamaie, peste care punem foaia a doua si deasupra intindem crema cu biscuiti sfaramati.

Portionam prajitura si apoi o glazuram cu pete de ciocolata topita, un fel de dalmatieni ....