Este o mancarica cu sos, gen tocanita, la care am folosit cateva coaste de vitel tanar si spaghetti proaspete cu ou. O mancare absolut delicioasa pentru o dupa-amiaza friguroasa.

Am ales sa fac aceasta mancarica la cuptor la foc mic, timp mai indelungat. Desigur ca se poate face si la Crock Pot Slow Cooker, asta daca aveti unul. Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun intr-un vas de ceramica pentru cuptor. Eu am folosit vasul de la Crock Pot Slow CookerAm adaugat coastele taiate in bucati, sare si piper proaspat rasnit, rosii uscate si ulei de masline din borcanul cu rosii. Am amestecat usor ingredientele cu o lingura de lemn, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptorul incins la 140 grade pentru 3 ore. Dupa expirarea timpului am verificat daca carnea era patrunsa (se desprindea de pe os), am gustat daca mai era necesara sare sau piper, am adaugat pastele proaspete, am amestecat foarte usor in vas pentru a se amesteca putin pastele cu sosul, dar in acelasi timp sa nu se zdrobeasca carnea. Am acoperit vasul si l-am mai dat la cuptor pentru inca 20 minute. Am presarat patrunjel proaspat tocat marunt si am servit pastele calde cu sos.chiar daca la inceput vi se va parea mult sos, acesta va fi absorbit de paste in timpul fierberii am folosit in plus o reductie facuta din: vin rosu, sos de soia, sos Worcester, usturoi, ghimbir, sos Piri-Piri, putin zahar brut