Desi pare complicata aceasta reteta, adevarul este ca se face foarte usor. Am decis ca este o reteta buna pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.

Pentru inceput tocam ceapa si usturoiul marunt.

Incingem o tigaie si calim aproximativ 5 minute ceapa cu usturoiul. Punem sare, piper si patrunjel peste carnea tocata si amestecam. Dupa ce au trecut cele 5 minute adaugam carnea in tigaie.

Omogenizam iar apoi turnam paharul cu vin. Lasam pe foc aproximativ 10 minute.

Pentru sos am topit untul intr-o craticioara iar apoi am pus cele 2 linguri de faina.

Treptat pun si laptele amestecand neintrerupt.

Amestecam pana se ingroasa.

Foile de lasagna le fierbem aproximativ 7 minute. Ungem o tava cu unt si apoi punem primele foi de lasagna.

Punem 2 linguri de sos iar apoi un strat din compozitia de carne tocata.

Acoperim cu foi de lasagna, iar apoi punem din nou 2 linguri de sos si restul din compozitia de carne tocata.

Acoperim cu restul de foi si radem branza si cascavalul deasupra. Preincalzim cuptorul inainte si punem tava la cuptor la 180 grade C timp de 45 de minute pana se rumeneste.

Eu am ras pe langa cascaval si branza de vaca. Ii da un gust foarte bun.