No, asta e o reteta sa zic un pic mai complexa pentru un Bucatar incepator;) Dar daca are o Maricica, adica o masina de preparat paine, s-a scos;) Toate fetele il vor aprecia ;) Asa ca o aduc pentru Saptamana barbatilor care gatesc! ;) Spor si pofta buna! P.

S. A fost cea mai apreciata pizza de Zmeisori, din toate timpurile :D Eu am pus pe seama ca le era tare foame :d, dar se pare ca nu au fost influentati de acest factor ;) Chiar a fost super bunaaaaaa ;) Asa ca barbati, spor la bucatarit ;)In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojdia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina, si se intind doua foi rotunde, apoi se aseaza in tava si se incepe montarea pizzei. Se unge cu ketchup, se asezoneaza cu oregano, apoi se pun feliile de cascaval, feliile de salam si mini-mozzarella injumatatita. Se asezoneaza din nou cu ketchup, oregano, cascaval ras, apoi se introduce in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 25 de minute.

Spor si pofta buna!