Este prima data cand am facut prepelite si am decis sa fac ceva mai deosebit . Au fost aromate,gustoase si frumoase,dar foarte putinePrepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat .

Untul impreuna cu,sare, piper,nucsoara,usturoi si frunze tocate de rosmarin le amestecam bine pana obtinem o pasta.

Luam cate o prepelita si desprindem foarte usor pielea de pe piept, sub ea punem putina pasta de unt . Atentie mare pielea este foarte subtire si se rupe repede . Apoi o sa punem unt aromat si in prepelita si o masam bine pe spate si picioare .

In prepelita punem o jumate de felie de lamaie si o frunzulita de rosmarin . Prindem cu o scobitoare picioarele pentru a inchide cavitatea si o asezam in vasul de copt cu spatele in jos. Procedam la fel si cu restul prepelitelor.

Intre ele punem cate o felie de lamaie,iar pe margini felii de portocala .

Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute, scoatem folia si mai lasam inca 30 minute .

Se servesc calde cu ce garnitura doriti .