Drob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga apoi si legumele.

Drob de miel cu ceapa verde este o reteta simpla si gustoasa, excelenta pentru masa de Pasti. Drob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga apoi si legumele.

Se pune apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga o ceapa, un morcov, un patrunjel si se lasa totul la fiert la foc mic. Se lasa sa se raceasca, dupa ce au fiert, iar apoi se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de paine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata marunt, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Prapurul se spala bine,. Se unge un vas cu ulei, se asaza prapurul, se intinde pana sus, pe peretii laterali dupa care se toarna compozitia pentru drobul de miel nauntru. Se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor la copt.

Se serveste cald, taiat felii.