Se amesteca faina cu sare si apa, pana se obtine un aluat. Se framanta cateva minute si se lasa la odihnit. Se curata kiwi-ul de coaja si se taie in jumatate. Se aseaza intr-o tigaie fienbinte, fara ulei, impreuna cu frunzele firelor de ceapa si chiliul fara seminte.

Se gatesc cateva minute, apoi se transfera in vasul unui robot de bucatarie impreuna cu sucul de la un lime, jumatate din cantitatea de coriandru si putin sos picant. Se mixeaza pana se obitne un sos. Se taie varza foarte fin, folosind o mandolina si se amesteca cu sucul de portocala, sare, piper si otetul. Se decoreaza cu restul de coriandru.

Se imparte aluatul in 4 bile si se aplatizeaza folosind un sucitor. Se gatesc intr-o tigaie fara ulei cate un minut pe parte. Se pastreaza intr-un prosop de bucatarie pana in momentul folosirii. Se taie restul de ceapa verde si ardeiul cuburi. Se taie pestele in fasii de 2 cm si se amesteca cu ulei de masline, ceapa si ardeiul. Se gatesc intr-o tigaie 4 minute.

Se umplu tortilla cu salata, peste, salsa si iaurt si se stropeste totul cu suc de lime si sos picant.