pentru Mos CraciunSe amesteca ouale, zaharul si vanilia. Adaugam uleiul, 4 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se mixeaza bine. Dupa care adaugam si restul de faina in ploaie ( 600 g faina). Rezulta un amestec lipicios. Pudram mainile cu faina si facem bilute de marimea unei nuci mai mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-am pus pe toate le apasam usor cu degetul Preincalzim cuptorul si coacem piersicile la foc mic 160 C . Se coc cam in 10-15 minute .

Dupa coacere scobim fiecare biluta. Crema :Amestecam Untul cu zaharul,apoi se pune pesmetul din mijlocul bilutelor,cacao si esenta de rom. Le lipim doua cate doua. Punem intr-un castronel putin lapte si un strop de colorant rosu, iar in alt castronel lapte amestecat cu putin colorant galben. Trecem piersicile prin laptele colorat in rosu apoi prin cel in galben si la sfarsit prin zahar. Le asezam una langa alta si le bagam la rece. Se pot pastra neumplute mai multe zile.