Pentru inceput ne ocupam de pregatirea spanacului. Intr-o craticioara topim untul. Curatam atat ceapa uscata cat si ceapa verde. Pe cea dintai o tocam cubulete, ceapa verde o taiem rondele. O punem peste untul topit si calim un minut. Adaugam usturoiul curatat si feliat, apoi spanacul decongelat si scurs bine. Lasam totul pe foc timp de 5 minute, amestecand sa nu se prinda, apoi potrivim gustul de sare si piper (eu nu am pus piper). Lasam sa se raceasca bine apoi adaugam un ou si omogenizam. Pulpele de pui le punem la fiert in apa cu sare si putina salvie. Dupa ce au fiert bine se ia carnea de pe os si se pastreaza intr-un bol. Branza se amesteca cu smantana, 2 oua si marar tocat. Daca folositi telemea nu e necesar adaosul de sare. In celelalte cazuri potriviti gustul amestecului cu putina sare. Pregatiti un vas termorezistent pe care-l ungeti cu unt. Asezati prima foaie de placinta, o ungeti cu unt topit cu ajutorul unei pensule, asezati a doua foaie si procedati la fel pana ati asezat 6 foi. Nu le suprapuneti perfect, foile trebuie asezate astfel incat la impachetare capetele sa nu se suprapuna. Puneti spanacul si-l distribuiti uniform pe tot fundul tavii. Urmeaza stratul de carne iar ultimul strat va fi cel cu branza distribuit in mod egal. Acoperiti cu capetele foilor de placinta. A saptea foaie de placinta o rupeti fasii si-o asezati deasupra. Ungeti placinta cu unt topit si introduceti tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce placinta se rumeneste frumos. Portionati si serviti calda. Pofta buna!