Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si plicurile de ness.

Adaugam treptat laptele amestecat cu cafeaua, ulei, galbenusurile si mixam bine.

La final incorporam albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Amestecam cu o paleta(trebuie sa rezulte o compozitie destul de lichida) si dam la rece 30 minIncalzim tigaia bine o ungem cu ulei si adaugam un polonic de compozitie in mijloc,invartim tigaia pana ce se acopera fundul tigaii intr-un strat subtire.

Le coacem pe ambele parti.

Intre timp mixam branza cu zaharul, esenta de rom dupa gust si o incorporam in frisca mixata inainte.

Impartim compozitia in 2 boluri, intr-un bol am adaugat 100 g visine (in sirop).

Pe un platou asezam prima clatita, adaugam creama, ciocolata rasa, clatita, crema de visine si cateva visine deasupra, reptetam pana obtinem inaltimea dorita.

Dam la rece cateva ore (daca rezista) dupa care decoram dupa placPentru decor am uns o clatita cu frisca, am adaugat visine si am rulat, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min dupa care o putem taia.