Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa rece cu sare pentru 15 minute. Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa. Separat punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul s-a incins,punem cartofii. Lasam sa se rumeneasca. Adaugam apoi crenvustii taiati rondele si amestecam. Ardeiul il curatam de nervri si seminte, il spalam si il taiem in parti mici. Il coacem separat intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugam ardeiul gatit in tigaia cu cartofi. Amestecam bine si potrivim de sare . Punem amestecul de cartofi intr-un vas pentru cuptor.

Nu este nevoie sa ungem vasul deoarece deja cartofii au ulei. Presaram pamezanul dat prin razatoarea cu gauri mari si dam la cuptor la 200 grade pana ce parmezanul se topeste usor . Se servesc calzi .

Crenvustii ii putem inlocui cu carnati sau kaizer,sunca,etc ...