CONCURS: DE LA BUCATAR LA JUSTI IAR SE CAUTA UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINACosuletele din bezea Batem albusurile cu un praf de sare pana cand obtinem o spuma ferma, abia apoi incepem sa adaugam treptat zaharul.

Tapetam o tava cu hartie pentru copt. Punem cateo gramajoara de bezea pe tava. Mie mi-au iesit 12 cosulete. Cu lingura formam mici gaurele in mijlocul gramajoarelor, acel spatiu va gazdui crema de branza si fructele.tava cu cosulete in cuptorul incalzit. Focul trebuie sa fie la minim. Tava se pune pe gratarul din mijloc doar pentru 10 minute apoi punem tava pe gratarul de sus iar usa cuptorului trebuie sa fie putin deschisa. Timp de coacere-uscare a bezelelor intre 50-70 minute.

Cosuletele sunt gata facute atunci cand le simtim tari si foarte putin crapate. Dupa ce stingem focul, cosuletele din bezea vor ramane in cuptor pana se vor raci.

Crema de branzaAmestecam crema de branza Philadelphia sau o alta branza fina-mascarone cu zaharul pudra, esenta de lamaie, apoi adaugam treptat smantana.

Umplem fiecare cosulet de bezea cu un strat generos de crema de branza si le ornam cu multe fructe.