Un desert tare bun care se face rapid si nu necesita mult timp!Foile de placinta le decongelam, eu am avut intr-un pachet 12 foi, pe care le-am uns pe fiecare cu unt topit.

Pentru un strudel folosim 3 foi, unse cu unt topit, punem 2-3 linguri din umplutura si rulam putin, dupa care lateralele le aducem spre interior si rulat din nou pana formam un strudel.

Asa procedam si cu celelalte foi, pana obtinem 4 strudele.

Pentru umplutura: Curatam merele de coaja, apoi le trecem prin razatoare cu ochiuri mari si le punem la fiert impreuna cu zaharul si scortisoara pana scade tot sucul lasat de mere. Lasam sa se raceasca, amestecand din cand in cand.

Strudele obtinute le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le intepam putin cu furculita si peste turnam oul batut amestecat cu lapte.

Dam tava la cuptor pentru cca. jumatate de ora sau pana s-au rumenit frumos.

Se servesc reci pudrate cu zahar pudra.