Intr-un castron se amesteca faina cu zaharul si se face o gropita la mijoc. Se incalzeste laptele. Se amesteca drojdia cu 5 linguri de lape si se toaIntr-un castron se amesteca faina cu zaharul si se face o gropita la mijoc. Se incalzeste laptele. Se amesteca drojdia cu 5 linguri de lape si se toarna in gropita. Se lasa sa creasca la caldura circa 30 minute. In restul de lapte se topeste margarina, se adauga ouale batute, galbenusurile, mirodenii si coaja de lamaie. Se toarna in vasul cu faina si se framanta aluatul.

Se acopera si se lasa sa creasca la caldura timp de circa 30 minute. Se adauga in aluat ciresele tocate, coaja de citrice glasata si stafidele.

Se framanta din nou aluatul.

Se aseaza informe unse cu grasime,si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se coace coronita pana se rumeneste usor deasupra.

Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra. Alte prajituri recomandate