Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.

Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.

Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).

Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.

Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.

Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.