O mancarica delicioasa care merge perfect servita cu o mamaliguta sau cu un orez . Este perfecta pentru perioada postului . Este o mancare rapida cu ingrediente la indemanaCiupercile le spalam bine cu apa rece pentru a indeparta eventualele firicele de pamant de pe ele . Le-am taiat in patru (sferturi).

Ceapa verde am tocat-o mai mare, iar usturoiul l-am pisat .

Punem pe foc un wok, sau o tigaie antiaderenta si o lasam sa se incinga bine . Punem ciupercile .

Peste ele stoarcem zeama de la o jumate de limeta si amestecam din cand in cand . Eu nu folosesc,de obicei, ulei pentru ca ciupercutele lasa zeama si se gatesc in sucul lor.

Lasam pe foc pana cand ciupercile isi lasa sucul si acesta scade .

Asezonam cu sare si alte condimente optionale, adaugam usturoiul si ceapa verde si lasam pe foc inca 3 minute. Razuim coaja de la o limeta si punem patrunjelul verde .

Mancarea este gata . Pana cand se fac ciupercile se poate fierbe orez sau o mamaliga . Noi am servit cu orez .