Initial am vrut sa fac Prajitura Valurile Dunarii, dar m-am sucit pe parcurs, ca asa fac eu, sunt mai sucita, sarita de pe fix......

Blat:Separam albusurile de galbenusuri. batem albusurile cu un praf desare pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile impreuna cu zaharul le mixam bine, topim margarina si o adaugam peste galbenusuri, mixam foarte bine, apoi adaugam faina si praful de copt cernute, omogenizam.

Apoi adaugam nucile taiate grosier, la final incorporam albusul batut spuma, cu miscari lente de jos in sus.

Oprim cca 5-6 linguri din compozitie in care adaugam cacao. Tapetam cu hartie de copt o tava cu dimensiunile de 24/36 cm. Turnan compozitia in tava, apoi cu o lingurita punem din loc in loc compozitia cu cacao, apoi cu ajutorul unui bat de frigarui amestecam compozitiile, trecem visinile pin zahar si le asezam in compozitie. Dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Lasam blatul sa se raceasca, cand s-a racit bine ne apucam de crema.

Crema 1. Intr-o craticioara punem cele 3 oua, zaharul, vanilia bourbon si laptele, omogenizam bine, apoi adaugam ciocolata si punem pe foc, amestecand bine pana ce se topeste ciocolata si incepe sa se ingroasa. Separat hidratam gelatina cu apa rece. Cand crema s-a ingrosat, tragem de pe foc si adaugam gelatina stoarsa bine, omogenizam bine. lasam sa se raceasca cat timp facem frisca.

Frisca: Smantana dulce, care este foarte groasa, o punem intr-un castron, adaugam laptele si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o frisca tare, apoi adaugam si mascarponele. Apoi incorporam amestecul in crema de oua.

Luam tava in care am copt blatul, punem folie alimentara, asezam blatul racit si turnam crema peste blat, dam tava la rece si ne ocupam de krant si visinele trase-n ciocolata.

Krant:Punem la topit zaharul, cand devine lichid adaugam nuca prajita, omogenizam bine si intindem krantul pe un fund uns cu ulei, aplatizam bine si lasam la racit, cand s-a racit il bagam in robot si-l maruntim.

Visinele scurse de zeama le asezam pe hartie de copt si turnam ciocolata topita peste ele, dam la frigider sa se intareasca.

Dupa ce crema 1 s-a intarit pregatim crema 2.

Crema 2: Intr-o cratita cu fund dublu punem ciocolata cu lapte si ciocolata trilogia, adaugam frisca lichida si punem pe foc pana se topeste, grija sa nu atinga punctul de fierbere. Tragem de pe foc si adaugam krantul maruntit.

Scoatem tava din frigider, intindem crema doi, asezam visinele trase-n ciocolata si bagam din nou la frigider, lasam cateva ore pana se intareste bine si crema a doua. Portionam cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte. Sper ca n-am uitat nimic, daca am uitata ma trageti de maneca....