O reteta proaspata si foarte gustoasa mai ales daca va plac calamari si branza de capra .

Salata si spanacul trebuie spalate foarte bine in apa rece si zvantate .

Inelele de calamari (eu am avut congelate ) le decongelam si le spalam in apa rece, sub jet . Le punem pe un servetel sa se scurga apa din ele. Presaram cu sare .

Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si luam fiecare inel de calamari si le dam prin faina . Luam un ou si il batem bine impreuna cu un praf de sare . Inelele de calamari le dam prin ou si apoi prin pesmet iar apoi le lasam sa se zvinte putin,in acest fel vor iesi mai crocante.

Le prajim in ulei incins .

Facem un dressing din sosul de rodie, sare, piper, putina nucsoara proaspat razuita si uleiul de masline.

Salata si spanacul le asezam intr-un bol si turnam peste ele dresingul .

Amestecam cu ajutorul a doua linguri in asa fel incat dresingul sa imbrace toata salata . Aranjam intr-o farfurie totul, deasupra punem capsuni taiati si bucati de calamar prajit.