Cum e sezonul gratarelor si mai raman destule resturi, eu zic ca e bine sa le combinam cu cate ceva (o leguma, un sos, o verdeata....) si asa mai salvam din risipa! A iesit o salata grozava, satioasa si foarte colorata, numai buna de servit!Pentru inceput spalam bine cartofii si ii punem la fiert (intr-o oala incapatoare, cu apa usor sarata cat sa-i acopere). Cand au fiert suficient (se patrund usor cu furculita) ii scurgem de apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente. Curatam maslinele de samburi, taiem ceapa fideluta, carnea si cartofii in bucati cat o inghititura si gogosarii felii mai mici. Amestecam iar daca este necesar condimentam cu sare si piper. Adaugam uleiul si mustarul si amestecam din nou. Ornam cu frunze de busuioc proaspat. Servim cu pofta !Condimentam cu sare si piper doar daca este necesar.

Puteti opta pentru o multitudine de sosuri (maioneza, sos de usturoi, sos de rosii) sau puteti completa salata cu tot felul de legume (dovlecei, vinete, fasole pastai, fasole boabe etc.) dar deja astea sunt alte retete!