Am vazut aceasta reteta de paste la Paprika Tv, am memorat ingredientele si am facut-o si eu ca mi s-a parut tare interesanta cu sosul bechamel si puiul cu miere.

A iesit foarte buna spre surprinderea mea.. (am fost un pic sceptica in privinta retetei) dar o mai fac. :)Pastele se pun la fiert si se lasa cat e scris pe ambalaj.

Puiul se taie bucati si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline si se lasa cateva minute,apoi se adauga o lingura de miere pana se rumeneste putin. Se i-a de pe foc si se pune intr-o farfurie.

In tigaia in care am gatit puiul se pune ceapa tocata,si va lua un gust deosebit,se tine cateva minute apoi se opreste focul.

Se pregateste sosul bechamel,din 50 g unt cu 50 g faina,impreuna cu laptele.

Cand se ingroasa se adauga parmezanul.

Pastele fierte se amesteca cu sosul bechamel,cu puiul si ceapa .

Se condimenteaza bine si se adauga intr-o tava.

Se pun cateva rosii deasupra si se baga la cuptor la foc mediu 20-30 minute.

Foarte bun !!!la pui se mai pot adauga si alte condimente,ierburi.