Sa va zic, a fost belea prajitura asta la Paltinis...garantez ca e reteta Menei, ca ne-am conversat telefonic ca sa obtin reteta.

Pentru asta sunt sigura ca e a Menei, inca am dubii cu cornuletele, trebuie sa facem o adunare si sa stabilim enigma cornuletelor, un lucru e sigur, reteta era a lui Padre......=)))))))))))))))Si uite asa mi-am rasfatat nevasta Vali....

Ziua cand imi rasfat nevasta....

Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiuni 24/32 cm.

Margarina la temperatura camerei o amestecam cu zaharul si oul, adaugam praful de copt stins cu otet si la final incorporam faina cernuta. Aceasta compozitie o intindem in tava, peste intindem un stat de gem de prune. Intr-un castron punem ouale si zaharul si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam nuca macinata. Compozitia obtinuta o turnam in tava peste gem, nivelam si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade. Bagam tava si micsoram putin focul, este gata cand incepe sa se rumeneasca partea de deasupra. Se scoate din cuptor se lasa la racit si apoi se portioneaza.