Am in,, palmares diferite ciorbe de perisoare, cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii kapia macinati in combinatie cu smantana .

Ce sa mai zic ?Ca pieptul de pui folosit provine de la puii soacrei :D,iar legumele din gradinuta mea .

O alta reteta rapida de ciorba preparata in 30 minute .

Spalati, curatati si taiati bucati legumele : morcovul, ceapa si telin [ nu conteaza forma, cam de 2-3 cm ]. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical atasand la acesta vasul cu taietor . Dati cateva impulsuri si verificati sa nu maruntiti prea tare legumele . Se pun legumele tocate la calit in ulei . Adugati si orezul . Adugati ardeii kapia tocati [ tot in vasul blenderului ] Infierbantati rapid 2 l apa in fierbator si adugati peste legume . Apa se pune cand orezul este sticlos .

Sarati. In acelasi vas al blenderului adugati carnea de pui taiata bucati si restul ingredientelor pentru perisoare. Tocati . In acelasi timp se si amesteca . Opriti blenderul si il scoateti din priza . Scoateti cutitul din amestecul de carne . Pregatiti un bol cu apa si cu mainile umezite formati perisoare de marimea preferata . Se pun direct in zeama care fierbe . Intensitatea fierberii trebuie redusa cand se introduc perisoarele . In 10 minute perisoarele sunt patrunse . Gustati si adugati sare daca este necesar . Diluati smantana cu zeama calda si adugati la ciorba . Acriti cu zeama de lamaie dupa gust si piparati . Serviti cu patrunjel verde tocat . Poifta buna !!!Folositi smantana mai grasa aceasta nu se face cocoloase in supa/ciorba . Daca doriti ca preparatul sa fie mai light folositi iaurt grecesc .